Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Χένρυ Μακάου (Henry Makow): Ο πόλεμος εναντίον της ανθρωπότητας

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα από τον Βάκχο

Ο εβραϊκής καταγωγής Χένρυ Μακάου (Henry Makow) γεννήθηκε το 1949 στη Ζυρίχη και από από πολύ μικρή ηλικία ζεί στον Καναδά. Στα 11 του χρόνια άρχισε να γράφει την συμβουλευτική προς τους γονείς στήλη Ask Henry η οποία δημοσιευόταν σε 50 εφημερίδες και εκδόθηκε σε βιβλίο το 1962. Το 1984 εφήυρε το επιτραπέζιο παιχνίδι Scruples το οποίο μεταφράστηκε σε 5 γλώσσες και πούλησε 7 εκατομμύρια αντίτυπα. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Τορόντο. Είναι κορυφαίος αρθρογράφος σε θέματα Νέας Παγκόσμιας Τάξης, φεμινισμού,προπαγάνδας και αντισιωνισμού με άρθρα του να φιλοξενούνται στις ιστοσελίδες rense.com & thetruthseeker.co.uk κ.α. Διατηρεί επίσης και την δική του ιστοσελίδα με διεύθυνση henrymakow.com . Παρά το γεγονός οτι είναι εβραίος από τα κείμενα του καταλαβαίνει κανείς οτι είναι χριστιανός και μάλιστα βαθύτατος. Πολλοί ίσως να θεωρήσουν υπερβολικούς τους χαρακτηρισμούς που κάνει, αναφερόμενος σε συγκεκριμένες μυστικές ομάδες ή σέκτες. Όμως από τα γραπτά του μπορεί να αντλήσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα τα οποία μας αφορούν σαν κοινωνία και τους μηχανισμούς που τα δημιουργούν. Πάντως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται σε μηχανισμούς που τον τελευταίο καιρό αλωνίζουν κυριολεκτικά στη χώρα μας και για αυτό έχει αξία.

Επειδή είμαστε δογματικοί και συναισθηματικοί στη χώρα μας ειδικά σε θέματα της αριστεράς, προτείνω ανεπιφύλακτα σε αυτούς που θα διαβάσουν το άρθρο αυτό να ψάξουν τα άρθρα του που ομιλούν για τη Σοβιετική Ένωση και τη σχέση της (την πνευματική) με την καπιταλιστική Δύση.

Ευτυχώς πάντως που είναι Εβραίος....


Ο ΒΩΒΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ του Χένρυ Μακάου

Η αλήθεια είναι τόσο απλή και απίστευτη που δεν το χωρά ο νους του ανθρώπου...


Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τίτλο “ΒΩΒΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΒΩΒΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ” επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός σατανικού κάλτ που εδρεύει στο Σίτυ του Λονδίνου και που κρατά δέσμιο την ανθρωπότητα με την χρήση ψυχολογικών επιχειρήσεων.


“Το κοινό δεν αντιλαμβάνεται το όπλο αυτό και επομένως δεν μπορεί να πιστέψει οτι δέχεται την επίθεση του” αναφέρει το ντοκουμέντο.


Οι συγγραφείς του ντοκουμέντου αυτού, είναι οπαδοί της λατρείας του σατανά και είναι αποφασισμένοι να μεταβάλλουν την πραγματικότητα και να κυβερνήσουν τον πλανήτη.


“Αν σας ανήκε ένα μεγάλο ποσοστό του πλανητικού πλούτου θα το μοιραζόσασταν με τις εν αγνοία τελούσες μάζες; Δεν θα διδάσκατε οτι ο Θεός είναι νεκρός και οτι οι ένοιες της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης είναι εντελώς υποκειμενικές; Δεν θα προσπαθούσατε να πείσετε τις μάζες οτι ο άνθρωπος είναι ένα ζώο το οποίο είτε το εξημερώνεις είτε το καταστρέφεις;”


Η λατρεία του σατανά έχει διαβρώσει τον Τεκτονισμό και πολλές ακόμα θρησκείες, θεσμούς και ομάδες εξουσίας. Κρυπτοσατανιστές ελέγχουν τους μηχανισμούς της εξουσίας: πίστη (τραπεζική), τα μίντια, την εκπαίδευση, την κυβέρνηση, και την εκκλησία. Εμφανίζονται ως φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, συντηρητικοί, σιωνιστές, νεοσυντηρητικοί, ναζί, κομμουνιστές κ.α. Πολλοί από αυτούς δε, εμφανίζονται και ως Χριστιανοί.


Το καλτ αυτό αργά και σταθερά διαφθείρει, αποκτηνώνει και προγραμματίζει τις κοινωνίες μας να δεχτεί το αστυνομικό κράτος (Νέα Παγκόσμιος Τάξη , παγκόσμια διακυβέρνηση).

Ενώ μας κοιμίζουν και μας αποπροσανατολίζουν,ταυτόχρονα ετοιμάζονται για εφαρμογή μέτρων άγριας καταστολής, με πρόσχημα την τρομοκρατία και με τελικό στόχο την εξαφάνιση των ελευθεριών μας. Το 1961 ο Άλντους Χάξλεϋ περιέγραψε γλαφυρότατα το αστυνομικό κράτος ως την τελική επανάσταση: ”μια δικτατορία δίχως δάκρυα”, όπου οι άνθρωποι θα “λατρεύουν τη δουλεία τους “...


Το ντοκουμέντο επίσης αναφέρει οτι “ ο εμβολιασμός με φάρμακα που επηρεάζουν τη συμπεριφορά επιταχύνει την μετάβαση των παιδιών από την μονάδα (της προορισμένης για εξαφάνιση ) της οικογένειας σε δημόσια κέντρα εκπαίδευσης και παιδικούς σταθμούς.

Κατά τον Χάξλεϋ, ο στόχος είναι η δημιουργία ανώδυνων στρατοπέδων συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες ώστε οι άνθρωποι εν τέλει να στερηθούν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους.Ταυτόχρονα όμως θα είναι παραζαλισμένοι από την πλύση εγκεφάλου και την προπαγάνδα, που θα ενισχύονται και με φαρμακα.

Στα τελευταία αναγνωρίζουμε τα Ritalin, το Prozac και το Viagra, όλα σκευάσματα που καταναλώνονται από υγιείς ανθρώπους για την βελτίωση των επιδόσεων τους. Έτσι οι γιατροί (σ.μ.: ίσως και άθελα τους) καθίστανται οι ντήλερς τις ελίτ ,οι οποίοι φροντίζουν να είναι οι μάζες εθισμένες, αποπροσανατολισμένες και σε κατάσταση καταστολής.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ


Με ημερομηνία Μάϊος του 1979 το ντοκουμέντο “ΒΩΒΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΒΩΒΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ” βρέθηκε το 1986 μέσα σε ένα μεταχειρισμένο φωτοτυπικό μηχάνημα, το οποίο αγοράστηκε σε μια εκποίηση πλεονάζοντος υλικού.

Είναι το προϊόν μιας επιστήμης που ονομάζεται Operations Research, που αναπτύχθηκε κατά την διάρκεια του Β΄ ΠΠ. Αντικείμενο αυτής ήταν η επίθεση εναντίον πληθυσμών (αμάχων), με την χρήση εργαλείων κοινωνικής μηχανικής και ψυχολογικού πολέμου.

Σύμφωνα με το ντοκουμέντο, η διεθνής ελίτ αποφάσισε το 1954 να κηρύξει έναν σιωπηλό πόλεμο εναντίων των Αμερικανών πολιτών, με σκοπό την μεταβίβαση του πλούτου από τους “ανεύθυνους και άχρηστους πολλούς”, στους “υπεύθυνους και αξιέπαινους”. Υπό το πρίσμα της φυσικής επιλογής (Δαρβίνος-natural selection) συμφωνήθηκε οτι “οι άνθρωποι ενός έθνους ή του κόσμου που δεν χρησημοποιούν το μυαλό τους (intelligence) δεν είναι καλύτεροι από άλογα ζώα. Τέτοιοι άνθρωποι είναι κτήνη και μάζα κρέατος από επιλογή και συγκατάβαση”.

Ο στόχος ήταν η “δημιουργία μιας οικονομίας απόλυτα ελεγχόμενης και προβλέψιμης. Οι μάζες πρέπει να εκπαιδευθούν και να αναλάβουν ο καθένας από ένα ζυγό από πολύ νωρίς”. Για να επιτευχθεί αυτό “η οικογενειακή μονάδα θα πρέπει να αποσυντεθεί απο μια διαδικασία αυξανόμενων περισπασμών των γονέων και τη δημιουργία κρατικών νηπιακών σταθμών για τα παιδιά που καθίστανται επί της ουσίας ορφανά, λόγω της διαρκούς ενασχόλησης των γονέων τους”.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των “βωβών όπλων”(προπαγάνδα και μηχανική στα μίντια και στα σχολεία).

“ Όταν τα σιωπηλά όπλα χρησημοποιούνται σταδιακά η μάζα προσαρμόζεται...μέχρι που η πίεση γίνεται τόσο μεγάλη και σπάει...Επομένως το όπλο αυτό καθίσταται και βιολογικό όπλο ...επιτίθεται στις πηγές της φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις φυσικές και διανοητικές και συναισθηματικές δυνάμεις”. Παρ΄οτι δεν αναφέρεται, το όπλο αυτό είναι ο φεμινισμός που προωθει το λεσβιανισμό ενώ την ίδια στιγμή αυτοανακυρήσεται προστάτης των γυναικών και μέσω της προπαγάνδας καθιστά τους άντρες “πειθήνιους, άβουλους και σεξομανείς” (σ.μ: Ο συγγραφεύς εδώ θέλει να πει οτι ο φεμινισμός έρχεται να διαταράξει έναν ακρογωνιαίο θεσμό της κοινωνίας, θεσμό που ουσιαστικά είναι το κύταρο της , δηλαδή την οικογένεια. Η σχέση των δυο φύλλων καθίσταται ανταγωνιστική αντί για συμπληρωματική, ασεβής αντί αγαπητικής, εκμετάλλευσης και ιδιοτέλειας αντί ολοκληρωτικής θυσίας.)

“Τα μίντια θα φροντίζουν ώστε οι άντρες να βομβαρδίζονται νυχθημερόν με σεξουαλικά υπονοούμενα και εικόνες”.Οι δε γυναίκες “ θα διοικούνται με το συναίσθημα πρωτίστως και κατόπιν με την λογική....περί άλλων θα τυρβάζουν χωρίς να καταλαβαίνουν οτι οι ίδιες ή τα παιδιά τους θα προορίζονται για εύκολα αναλώσιμες μονάδες, για όποια χρήση τέρπει τον όποιο πλουτοκράτορα, ή για πάμφθηνα εργατικά χέρια”. Και ο συγγραφέας καταλήγοντας λέει οτι “αυτό το ηλίθιο συνονθύλευμα σχολείου, πατέρα, μητέρας, γιου και κόρης αποτελεί απλώς χρήσιμα υποζύγια.





ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ, Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Το ντοκουμέντο αναφέρεται και “στον έλεγχο της κοινωνίας μέσω της απειθαρχίας, της άγνοιας, του αποπροσανατολισμού, της αποδιοργάνωσης και της σύγχυσης”.

Πρέπει η κοινή γνώμη να απασχολείται με ανούσια πράγματα και όχι τα με τα πραγματικά ζητήματα. Οι διανοητικές τους διεργασίες πρέπει να δέχονται συνεχές σαμποτάζ μέσω ενός ατελείωτου μπαράζ σεξ, βίας, και πολέμων στα μίντια" δηλαδή "να υπόκεινται σε ένα συναισθηματικό και διανοητικό βιασμό."

“Δώστε τους σαβούρα για πνευματική τροφή” και στερήστε τους αυτό που πραγματικά χρειάζονται; μια σωστή παιδεία. Φροντίστε τα ψυχαγωγικά προγράμματα να είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.”

Δουλειά: Κρατήστε τους μόνιμα απασχολημένους, να μην έχουν χρόνο να σκεφτούν. Μετά πίσω στη φάρμα με τα άλλα ζώα”

Καταστρέψτε την ομόνοια των Αμερικάνων.”

Ο γενικός κανών: “Υπάρχει κέρδος όταν υπάρχει σύγχυση. Όσο περισσότερη σύγχυση τόσο περισσότερο κέρδος.Επομένως η καλύτερη προσέγγιση είναι πρώτα να δημιουργείτε τα προβλήματα και έπειτα να προσφέρετε τις λύσεις."

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΟΠΛΟ

Η κοινωνία αποζητά από την εκάστοτε κυβέρνηση “να διαιωνίζει τον ρόλο του κράτους-μαμή. Με απλά λόγια θέλουν έναν άνθρωπο-θεό ο οποίος θα φροντίζει να εξαφανίζονται όλα τα τυχόν ρίσκα από την ζωή τους, να τους χαϊδεύει τα κεφάλια, να τους φιλά τις πληγές, να τους πετά ένα κοτόπουλο στο τραπέζι...να τους βάζει στο κρεββάτι και να τους λέει οτι όλα θα πάνε καλά.”

Αυτός ο άνθρωπος θεός είναι ο πολιτικός που υπόσχεται τα πάντα και δεν τηρεί τίποτα. Η κοινωνική αντίδραση είναι “παράδοση λόγω φόβου, τεμπελιάς και σκοπιμότητας. Αυτός είναι η βάση του κοινωνικού κράτους ως στρατηγικού όπλου ενάντιον της άθλιας κοινωνίας”.

Η έλλειψη κοινωνικής αντίστασης είναι σημάδι που δείχνει ότι η κοινωνία “είναι ώριμη για την παράδοση και συγκατατίθεται στην υποδούλωση της και τις νομικές καταχρήσεις εναντίον της. Ένας καλός… δείκτης του χρόνου που επέρχεται η ωρίμανση αυτή, είναι ο αριθμός των πολιτών που πληρώνουν το φόρο εισοδήματος, παρά την προφανή έλλειψη χρηστής χρήσης του από την κυβέρνηση.”

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΩΒΩΝ ΟΠΛΩΝ

Πολλοί μπορούν να αρνηθούν την γνησιότητα του εγγράφου αυτού. Εντούτοις οι άνθρωποι που γνωρίζουν, μπορούν να δουν ότι αυτό το σχέδιο ήδη εκτελείται.

Η προώθηση της ομοφυλοφυλίας υπό τον μανδύα «της ανοχής» και «της ισότητας» είναι ένα παράδειγμα τέτοιου όπλου.

Η εξίσωση του ομοφυλοφιλικού γάμου με το γάμο ετεροφυλόφιλων είναι μια εξώφθαλμη άρνηση της μοναδικότητας της ετεροφυλοφιλίας. Ενώ διαρυγνύουν τα ιμάτια τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα, επιτίθενται λυσασμένα στην υγεία και την ευτυχία 97% του πληθυσμού.

Η διαφορά μεταξύ της ετεροφυλοφιλίας και της ομοφυλοφυλίας είναι μια λέξη: παιδιά. Οι ομοφυλόφιλοι δεν κάνουν βιολογικά παιδιά. Το να γίνει κάποιος γονιός είναι ένα ουσιαστικό βήμα στην εξέλιξη του ετεροφυλόφιλου ατόμου. Αυτό απαιτεί την σύναψη ενός μόνιμου δεσμού που είναι μοναδικός για μας.

Οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούσαν να έχουν μια ειδική κατηγορία γάμου με τα ίδια δικαιώματα και ευθύνες. Αλλά χρησιμοποιούνται για να συγχύσουν την πλειοψηφία, με συνέπεια να χτυπιέται ο θεσμός του γάμου και η υγιής κοινωνική εξέλιξη.

Ο φεμινισμός είναι ένα άλλο παράδειγμα. Με την άρνηση των υγιών φυσικών ρόλων οι γυναίκες σφετερίζονται το ρόλο των ανδρών ως αυτού που θα φροντίσει να φέρει φαγητό στο σπίτι και κάνουν λίγα ή κανένα παιδί και πολλές φορές εκτός γάμου, σε μονογονεϊκές οικογένεις. Ο άνδρας γίνεται περιττός ή παίρνει τον ρόλο της «συζύγου.» Η οικογένεια καταστρέφεται και η κοινωνία αποσταθεροποιήται.

ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ

Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και η παιδεία που παρέχεται παραπλανούν, διασπούν και παραμορφώνουν. Αυτό το ονομάζουν “διανοητικό και συναισθηματικό βιασμό». Ενώ έχουμε υλική αφθονία, τα μυαλά και οι ψυχές μας είναι διψασμένα για την αλήθεια.

Μας προγραμματίζουν έτσι που να σκεφτόμαστε μόνο περί μικροζητημάτων και να αποφεύγουμε την πραγματικότητα συνολικά. Καμία κάλυψη ή συζήτηση δεν γίνεται περί της παγκόσμιας κυβέρνησης που θέλουν να μας επιβάλλουν και για τη διάβρωση της εθνικής ανεξαρτησίας.

Καθώς σκοπεύουν να καταργήσουν ουσιαστικά το κράτος έθνος, η νεολαία δεν διδάσκεται ιστορία ή πολιτικές και πανανθρώπινες αρετές.. Το σέξ προωθείται ως ισόβια έμμονη ιδέα. Η πορνογραφία είναι αχαλίνωτη και παντού. Δεν πρέπει να έχουμε ανησυχίες,για το τι κόσμο θα κληρονομήσουν τα παιδιά μας

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε μια κινηματογραφική ταινία η οποία σας δίδαξε κάτι θετικό ή σας ενέπνευσε; Περιείχε η ταινία αυτή αναγνωρίσιμες ανθρώπινες καταστάσεις και συγκινήσεις; Αναφερόταν στα πραγματικά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε; Θέρμανε μήπως την καρδιά σας και σας κατέστησε ευτυχείς που είστε ζωντανός; Πότε μια κινηματογραφική ταινία είχε πρωταγωνιστή έναν ήρωα που θα μπορούσατε να υιοθετήσετε ως πρότυπο;

Η ανθρωπότητα έχει τη νοημοσύνη για να δημιουργήσει έναν θαυμάσιο κόσμο. Υπονομευόμαστε. Τα όργανα του σατανά είναι υπέυθυνοι για τις δολοφονίες Προέδρων και άλλων ηγετών, για την κατάθλιψη, τη γενοκτονία και τον πόλεμο, συμπεριλαμβανομένου του ψευδούς «ψυχρού πολέμου» ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον επίσης ψεύτικο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.» Όλοι οι πόλεμοι είναι ενάντια στην ανθρωπότητα και οργανώνονται από αυτό το σατανικό κάλτ.

Η έδρα του είναι το Chatham House στο Λονδίνο και το υποκατάστημα τους είναι το Pratt House στη Νέα Υόρκη. Ο ελέγχος και η δύναμη τους διαχέεταιι μέσω των τραπεζικών καρτέλ των Rockefeller και Rothschild και τα καρτέλ πετρελαίου, εταιρίες, think tanks, δίκτυα μυστικών υπηρεσιών και κυβερνήσεις. Τα λογότυπα των τεράστιων εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, περιέχουν τεκτονικές αναφορές.

Οι πολιτικοί, οικονομικοί και πολιτιστικοί «ηγέτες μας» έχουν πουλήσει τις ψυχές και την κοινωνία τους. Είναι κυριολεκτικά υπάλληλοι τους. Διαφορετικά δεν θα ανέχονταν ότι και οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι είναι μέλη μιας σατανικής μυστικής ομάδας της Skull & Bones(εννοεί προφανώς των Bush και τον Kerry). Δεν θα ανέχονταν την προβοκάτσια της 11 Σεπτεμβρίου. Φαντάζονται ότι έτσι θα τους δωθούν προνόμια στη νέα παγκόσμια τάξη. Η ιστορία έχει δείξει οτι όλοι είναι αναλώσιμοι

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αποκαλούμε εαυτούς «προοδευτικούς», αλλά αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα διπλολαλλιάς (doublespeak-Οργουελ). Οι μόνοι που προοδεύουν είναι οι Ιλλουμινάτοι.

Όσο θεωρούσαμε τον άνθρωπο εικόνα Θεού, η ανθρώπινη ζωή ήταν ιερή. Όταν συμφωνήσαμε οτι ο Θεός ήταν νεκρός, γίναμε αναλώσιμοι. Γίαυτό ο συντάκτης των «Βωβών Πολέμων» μπορεί να αναφερθεί σε μας ως «κτηνώδη υποζύγια» και να χρησιμοποιήσει τη θεωρία του Δαρβίνου για να δικαιολογήσει την υποδούλωση και τη γενοκτονία.

Ο σατανάς δεν έχει σκοπό να μας καταστρέψει σωματικά. Έχει ένα στοίχημα με το Θεό. Είμαστε φτιαγμένοι κατ' εικόνα του Θεού ή όχι; Προκειμένου να κερδίσει, πρέπει να αποδείξει ότι δεν είμαστε παρά άλογα ζώα.

Η έλλειψη αντίστασης υποδηλώνει τη συναίνεσή μας. Προοδευτικά έχουμε διαφθαρεί και αποκοιμηθεί. Πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο μας και να δείξουμε ότι είμαστε άτομα που θα παλεψουν για το θείο και πατρογονικό δικαίωμά μας.

Είναι μια μάχη που η ανθρωπότητα δεν μπορεί να αποφύγει. Όσο την αναβάλλουμε τόσο πιο δύσκολα θα την κερδίσουμε.

Posted via email from olympianspirit's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια: