Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Αν ακουσω αλλη μια φορα τη λεξη "ειδωλολατρης"...

Σκοπος καθε σαθρου και παραλογου εξουσιαστικου συστηματος ηταν να δημιουργει "μπαμπουλες" ως αντιπαλο δεος προκειμενου να δαιμονοποιει τους αντιπαλους του. Ιδιαιτερη σημασια δινοταν στη δημιουργια της λεξης - brand name που θα ηταν η ετικετα κατηγοριας για τον αντιπαλο προκειμενου αυτος να οδηγηθει στην πυρα.
Κωμικα σεναρια λοιπον οπως πολυ ευλογα εδωσαν οι Monty Pythons στη "Ζωη του Ο Μπραιαν" εγιναν νομοθετηματα για πακτωλους αιματος. Το "ειπε Ιεχωβας, σκοτωστε τον" εγινε ειδωλολατρης, Μαγισσα, κομμουνιστης(μπασκινε;), φασιστας και παει λεγοντας.
Λογοτυπα που ακομη και σημερα χρησιμοποιουνται με τη δεουσα σοβαροτητα απο κολοσσους του πνευματος, τυπου Ποπης Τσουκατου, Μουλα Ομαρ, Σεφερτζη, Πατηρ Γκομενιου και παει λεγοντας.

 Αυτο που εγινε χθες στο διαδικτυο ομως ηταν απιστευτο... Ξαφνου ξεφυτρωσαν φυντανια που συγχωνευσαν καταστασεις και Ιεροεξεταστικους χαρακτηρισμους ανακαλυπτοντας ...Χριστιανικες ειδωλολατρικες τελετες στον εορτασμο της Παναγιας.
Οι ιδιοι που προστατευουν την "ελευθερια" του πνευματος μεσω υμνησεως γενοκτονιων τυπου Σιμον Γκιται. Που απαιτουσαν το δρωμενο της γενοκτονιας στον Ιερο χωρο της Επιδαυρου και στηλιτευαν εμας που αντιδρουσαμε ως "ειδωλολατρες", "φασιστες" και αλλα ...τεκμηριωμενα.
Οι ιδιοι που ανακαλυψαν τον ...ειδωλολατρη μεσα τους και προασπισαν το ψηφιακο καραγκιοζοπαιγνιο του Γαβρα, αποκαλωντας μας "ρασοφορους", "σκοταδιστες" και οτι αλλο μπορει να γεννησει ενας νους που αμοιβεται με 120.000 ευρω το λεπτο.

 Ενταξει, η δουλεια δεν ειναι ντροπη, γι' αυτο τους αντιμετωπιζουμε με ταξικη συγκαταβαση. Η χθεσινη οπερετα της "Ορθοδοξης Ειδωλολατρειας" ομως δειχνει το ποσο ζωντανος ειναι ο πνευματικος μεσαιωνας. Το ποσο ευκολα καποιοι ανακαλυπτουν τα εγκληματα κατα του Αρχαιου πολιτισμου χωρις να μπουν στον κοπο να παιδευτουν για να μαθουν τι Διαολο πρεσβευε αυτος ο πολιτισμος. Πληκτρολογουν λοιπον την ψηφιακη αποδειξη της αγνοιας τους εν μεσω ρουφηγματος παγωμενης κοκα κολας, κατηγορωντας τους γονυπετεις πιστους που προσκυνουν το ειδωλο της Παναγιας.

 Δεν μπαινουν στον κοπο να αναρωτηθουν ΓΙΑΤΙ η Παναγια υμνειται με "ειδωλα" ΜΟΝΟ εδω, στα χωματα των ΓΗγενων, αλλα και στα νοτια Ιταλακια που σε καθε στενο θα δεις το γλυκο της αγαλμα να σε κοιτα θελοντας να σ' αγκαλιασει.

 Γιατι εδω ακουγεται το Παναγια μου και το Madonna Mia, ενω τα αλλα Χριστιανοπουλα εχουν το OMG για ψωμοτυρι.

 Γιατι σε αυτα τα χωματα επιμενουν να λατρευουν μια Γυναικα, Αιωνια Μανα, Παρθενο και αειφορο. Οχι την Παρθενια με το ρολο Αμολυντης, αλλα αειφερουσα χωρις γονιμοποιηση.

 Η Μεγαλη Μητερα λοιπον, που μας ανεχεται και μας φροντιζει, ας εχουμε ξεχασει το ρολο μας. Που αφηνουμε τα μικροβια να ασελγουν επανω της, ενω εμεις μετατρεπουμε εαυτους σε καρκινικα κυτταρα. Απο Γενος της Γης σε γενος του Φραπε, του Αριελ και του Nitro (το Ν με Μ). Αμορφωσια, ψευτομαγκια, αμπελοφιλοσοφια, βολεμα.

 Οπου η ειδωλολατρεια ειναι οι ωρες που περναμε στον καθρεφτη. Για να λατρεψουμε την Εωλη αυταρεσκεια μας.

Posted via email from olympianspirit's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια: