Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Αγρότες για Σαμαρά: Πολύ ενημερωμένος, μας είπε πράγματα που ούτε εμείς οι συνδικαλιστές δεν γνωρίζαμε!

kommatika


Τα προβλήματα των αγροτών και οι προοπτικές εξόδου από την κρίση συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ν.Δ με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων από τη Βόρεια Ελλάδα. Ο Α. Σαμαράς τάχθηκε κατά των μπλόκων στους δρόμους, ενώ οι αγρότες ζήτησαν τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης Βασίλης Κανάκας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση τόνισε, πως ο κ. Σαμαράς είναι πολύ ενημερωμένος και πως συζητήθηκε το τι μπορεί να γίνει για να υπάρξουν λύσεις και σήμερα αλλά και αύριο.
Για τα μπλόκα ο κ. Κανάκας δήλωσε πως οι αγρότες χρειάζονται στήριξη λόγω και της κρίσης και του ανταγωνισμού, ενώ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το γεγονός ότι, οι αγρότες μέχρι σήμερα έχουν πάρει το πολύ το 50% των επιδοτήσεων. "Για τα μπλόκα ο πρόεδρος της ΝΔ είναι κοντά μας", δήλωσε ο κ. Κανάκας. "Μας ζήτησε να μην κλείνουν τους δρόμους. Εμείς στα Μάλγαρα κλείνουμε μισή με μία ώρα το δρόμο. Αύριο θα κλείσουμε τα διόδια και όχι το δρόμο και θα δίνουμε προϊόντα στους οδηγούς, για να δουν πόσο τα δίνουμε εμείς και πόσο τα αγοράζουν οι καταναλωτές".

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Γιαννιτσών Λάκης Παπαδόπουλος, χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάσταση του αγροτικού κόσμου.
"Ο πρόεδρος της ΝΔ ήξερε καλύτερα από εμάς τα θέματα. Γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα. Μας έδωσε θάρρος και δεν περιμέναμε να είναι τόσο ενημερωμένος. Μας είπε πράγματα που εμείς δεν ξέραμε ως συνδικαλιστές".

Posted via email from olympianspirit's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια: