Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Από κόμμα σοσιαλιστικών αρχών, σε Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης και διαχείρισης;

(σσΟ: Αλλαγή διατροφικών συνηθειών στον ΟΠΑΠ;; Τι θα γίνει το "κοπάδι";)
Ένοιωσε την ανάγκη να «απαντήσει» σε σχετικές αναρτήσεις του διαδικτύου ο κ. Βρυώνης, 
που πρόσφατα τοποθετήθηκε στο ΔΣ του ΟΠΑΠ. (ΕΔΩ η απάντησή του ).

Αν και εμείς σχολιάσαμε αυτή την κυβερνητική επιλογή, (ΕΔΩ) σε καμία περίπτωση δεν μας απασχολούν οι «απαντήσεις» του νέου κυβερνητικού στελέχους.

Δεν μας αφορούν οι εταιρίες στις οποίες εργάστηκε, εκτός από την εταιρία του ΠΑΣΟΚ (εκεί δυστυχώς την κατατάσσει ο ίδιος), διότι ακόμη και σήμερα αρνείται να διαπιστώσει ότι πρόκειται για πολιτικό κίνημα και μάλιστα με λαϊκή αποδοχή και ΟΧΙ εταιρία.

Όμως, ΔΕΝ μπορεί να περάσει ασχολίαστη μια άκρως συκοφαντική «αιχμή» του και προς το blog μας:  

«…κάποιες από τις κριτικές προέρχονται από όλους αυτούς που είχαν μάθει να "τρώνε" από τον ΟΠΑΠ με διάφορους τρόπους -όπως η αδιαφανής κατανομή διαφημιστικών κονδυλίων- και θέλουν από την πρώτη στιγμή να βάλουν τα μέλη ενός νέου ΔΣ σε θέση άμυνας, ελπίζοντας να διαιωνίσουν την κατάσταση αυτή».

Γνωρίζει ότι το blog μας έχει οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση ή συνδιαλλαγή –έστω 1 ευρώ- με κάποιον;

Γνωρίζει αδιαφανή κατανομή κονδυλίων; Πήγε στον εισαγγελέα να την καταγγείλει;

Και.. συνεπώς είναι χαρακτηρισμοί που βαρύνουν τον ίδιο, επιστρέφουν στον ίδιο!

Ελπίζουμε να βρεθεί κάποιος εισαγγελέας να τον καλέσει να καταθέσει στοιχεία κι έτσι να προσφέρει υπηρεσίες στη διαφάνεια, ειδάλλως είναι ένας συκοφάντης «διαφημιστής» της κακιάς ώρας.

Σημείωση: Τα συγχαρητήρια για τέτοιου είδους κυβερνητικές επιλογές ανήκουν εξ ολοκλήρου στον Γιώργο Παπανδρέου. Να τον χαίρεστε κύριε πρόεδρε!

Ο κύριος Βρυώνης μας μιλάει για το «βιογραφικό» του και ανάμεσα στις εταιρίες που εργάστηκε συμπεριλαμβάνει και το ΠΑΣΟΚ. Μας λέει ότι προσλήφθηκε ως υπάλληλος πριν 3 χρόνια… Ακόμη και σήμερα θεωρεί επαγγελματική στη σχέση του με το πολιτικό κόμμα ΠΑΣΟΚ. 

Αυτό κύριε Παπανδρέου σημαίνει ότι αν προσφέρει καλύτερη αμοιβή μια άλλη εταιρία, θα πάρει και «μεταγραφή», και φυσικά ο άνθρωπος που εργάζεται από τα 16 του (το είδαμε κι αυτό να το γράφει) επιμένει και μπράβο του ότι είναι ένας υπάλληλος σας. Που όμως έγινε κυβερνητικό στέλεχος!

Η δική μας απορία… Τα χιλιάδες μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μήπως πρέπει να απαιτήσουν κι αυτοί τα ανάλογα ένσημα του ΙΚΑ, ώστε να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους, και όχι να καταλάβουν κυβερνητική θέση, αλλά μια θέση στον ήλιο;

Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ,
Όλα δείχνουν πως αντιλαμβάνεστε το πολιτικό κόμμα και τη λειτουργία του ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε ο Μεγάλος πολιτικός ηγέτης και πατέρας σας Ανδρέας Παπανδρέου, ως ένα γραφειοκρατικό εργαλείο.

Ελπίζουμε να μην συνεχίσει αυτός ο κατήφορος. Έτσι, στις όποιες επόμενες εκλογικές διαδικασίες θα χρειαστούν πολλά ένσημα για εκλογικούς αντιπροσώπους, ή για μια εταιρία που θα αναλάβει αυτό τον ρόλο επί αμοιβή!

Μάλλον δεν είναι στραβός ο γιαλός… Καλημέρα και «καλή» χρονιά!

Νάσος Ζαγγογιάννης,  για το blog "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

Posted via email from olympianspirit's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια: