Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Aυτό το Σάββατο η Salonica Press News φιλοξενεί τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης και Υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο κ. Ψωμιάδης μιλάει για την υποψηφιότητά του, τους μηχανισμούς, την προσέλευση στις κάλπες στις 29 Νοέμβρη, για το προεκλογικό κλίμα, για την Μακεδονία και την επόμενη μέρα.

Παραθέτουμε ένα μικρό μέρος από την συνέντευξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη στον Δημήτρη Συρμάτση

  • Είστε ευχαριστημένος από το προεκλογικό κλίμα, τόσο των ίδιων υποψηφίων όσο και των υποστηρικτών τους; Αλήθεια, εσείς γιατί δεν έχετε υποστηρικτές σας στα παράθυρα ή στα talk show;

Πριν λίγες ώρες έστειλα επιστολή στους δύο συνυποψηφίους μου, στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής και στον Κώστα Καραμανλή, με την οποία ζητώ να χαμηλώσουν τους τόνους. Ζήτησα, επίσης, να ελέγξουν τους υποστηρικτές τους, ιδίως τους βουλευτές, οι οποίοι βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και εκτοξεύουν τορπίλες η μία πλευρά στην άλλη. Το θέαμα είναι απαράδεκτο και έχει ενοχλήσει πολύ τον απλό κόσμο της ΝΔ. 

Όσο για το δεύτερο ερώτημά σας, ήδη το απαντήσαμε. Δεν είναι δικό μου θέμα, είναι θέμα των θεσμών αυτής της χώρας, θεσμών που υπολειτουργούν ή, το χειρότερο, λειτουργούν μόνο κατά παραγγελία.

Αυτό το Σάββατο, στην Salonica Press News. Μείνετε συντονισμένοι...

http://salonica-press.blogspot.com/ 

 

Posted via email from olympianspirit's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια: