Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Οι φιλοι μας οι Γερμανοι, που λενε και στην Αυγη!

Οι Γενοκτονίες των χριστιανικών λαών της Ανατολής και οι γερμανικές ευθύνες.


Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που συνταράσσουν την παράδοξη «στρατηγική» συμμαχία μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας, είναι ευκαιρία να υπενθυμίσουμε κάποιες σκοτεινές στιγμές της ιστορίας, που αποκαλύπτουν τον κυνισμό σ’ αυτή τη σχέση και το γεγονός ότι η ανθρωπιά και τα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας αξιοποιούνται από το Ισραήλ όχι πάντα, αλλά κατά τα συμφέροντά του και κατά περίπτωση.
Εντύπωση προκαλεί η επιλογή της Τουρκίας ως «στρατηγικού» συμμάχου από το Ισραήλ.
Η παραφύσιν συμμαχία με τον τουρκικό φασισμό, έχει έντονο γερμανικό χρώμα και αμαυρώνει την εικόνα του Ισραήλ σε σχέση τουλάχιστον με τα θύματα του Ολοκαυτώματος.
Το Ισραήλ, όπως και κάθε ενδιαφερόμενος, γνωρίζει ή έστω μπορεί να μάθει

ποιος σχεδίασε τις Γενοκτονίες των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στις αρχές του 20ου αιώνα.
Γνωρίζει ή μπορεί να μάθει ότι πίσω από κάθε τουρκική στρατιωτική μονάδα βρισκόταν και ένας Γερμανός αξιωματικός! Ότι ο οθωμανικός στρατός εκπαιδεύτηκε από τους Γερμανούς. Ότι οι Γερμανοί ουσιαστικά διοικούσαν, σχεδίασαν και επέβλεπαν τις «επιχειρήσεις». Ότι πριν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, είχε προηγηθεί το Ολοκαύτωμα των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής με εκτελεστές τους Νεότουρκους και σχεδιαστές και εντολείς τους ίδιους, τους Γερμανούς!!!
Και παρόλα αυτά, προχώρησαν στην στρατηγική ‘’παραφύσιν’’ συνεργασία με τους φασίστες Τούρκους στρατοκράτες, βιάζοντας τη δική τους ιστορική μνήμη. Είναι σαν να έχουν συνάψει στρατηγική συμμαχία τα θύματα του Ολοκαυτώματος με το Χίτλερ και τα Ες Ες.!!!
Φριχτό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό.
Αυτό συνιστά βιασμό των ψυχών των απογόνων των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, βιασμό της μνήμης των επιζησάντων Αρμενίων, Ελλήνων και Εβραίων. Γιατί κάθε Γενοκτονία αφορά όχι μόνο ένα έθνος, αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Κοινός παρονομαστής, εδώ ο μεγάλος γενοκτόνος: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
Η ευθύνη του κράτους του Ισραήλ, των απογόνων των θυμάτων του Ολοκαυτώματος να συμμαχήσουν με τους προγόνους του Ολοκαυτώματος, για κάποια πρόσκαιρα πολιτικοστρατιωτικά οφέλη, είναι τρομακτική.
«Χωρίς λύπη, χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ»
Όλοι άλλωστε σήμερα γνωρίζουν, εκτός από τους Κολωνακιώτες ΠρετεντεροΛιακοΡεπούσηδες, ότι ο ίδιος ο Χίτλερ, λίγο πριν την «τελική λύση», μπροστά στις επιφυλάξεις κάποιων επιτελών του, έδωσε την…ιστορική απάντηση: «Και ποιος θυμάται σήμερα τη γενοκτονία των Αρμενίων από τον Κεμάλ»; Τόσο απλά!!!
Αυτά για τους απογόνους των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, που σήμερα τους δίνεται η ιστορική ευκαιρία να επανορθώσουν μπροστά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, με τον ένα και μοναδικό τρόπο: την επίσημη αναγνώριση από το κράτος του Ισραήλ της γενοκτονίας των χριστιανικών πληθυσμών από το φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας .
Όμως οι ευθύνες του σημερινού γερμανικού κράτους είναι τεράστιες.
Οφείλει να αναγνωρίσει τον σκοτεινό του ρόλο κατά την περίοδο της Γενοκτονίας των χριστιανικών λαών από τους Τούρκους.
Είναι καιρός να αποδεχτεί το ρόλο του ως ηθικού αυτουργού στο έγκλημα της Τουρκίας εναντίον των χριστιανικών λαών της Ανατολής και να ζητήσει επίσημα συγνώμη.
Αυτό θα διαμορφώσει συνθήκες διεθνών αναγνωρίσεων των τριών Γενοκτονιών από τον ίδιο θύτη.
Οι απόγονοι των θυμάτων της Γενοκτονίας, οι επιβιώσαντες Πόντιοι, Θράκες, Μικρασιάτες, αλλά και Αρμένιοι και Ασσύριοι, το δικαιούνται.
Και επί τη ευκαιρία: Ο Σύνδεσμός μας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών, έλαβε τη μεγάλη απόφαση και συμμετάσχει -συντονίζοντας τις προσπάθειες - στη διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου (μετά την τεράστια απήχηση και διεθνώς της ημερίδας της Κομοτηνής πέρσι με θέμα «Τρεις Γενοκτονίες, μια Στρατηγική») στην Αθήνα μέσα στο 2010. Πιστεύω ότι η πρότασή μου αυτή στο πλαίσιο αυτού του μεγάλου διεθνούς συνεδρίου, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην κατεύθυνση των διεθνών αναγνωρίσεων.
Αφού η συγνώμη των Τούρκων αργεί και ίσως να μην υπάρξει ποτέ όσο αυτό το ρατσιστικό κράτος φοβάται τον εαυτό του και αρνείται την ιστορία του, δικαιούμαστε τουλάχιστον τη συγνώμη από τους ηθικούς αυτουργούς της Γενοκτονίας, τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός
Απόγονος επιζησάντων γενοκτονίας

Posted via email from olympianspirit's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια: