Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

Ο ΑΦΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΑΚ...


Επί τόσο καιρό η πλειοψηφία του λαού μας προτρέπει, παρακαλά και ελπίζει να αρχίσει να τοποθετείται ο Αρχιεπίσκοπος για όλα τα εθνικής σημασίας ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Να μιλήσει κατά των υποχωρήσεων στα εθνικά θέματα, κατά του εποικισμού της Ελλάδας και την αλλοίωση της εθνικής μας συνοχής, κατά του αφελληνισμού της παιδείας κλπ.

Σε όλα αυτά ο Αρχιεπίσκοπος παραμένει άφωνος, άλαλος. Ανέχτηκε μάλιστα χαμογελαστός το Γιωργάκη να ανακοινώνει μπροστά του ότι το ωπα-ωπα στους λαθρομετανάστες θα είναι από τα βασικά θέματα συνεργασίας Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - Εκκλησίας.

Και, ω του θαύματος, τοποθετήθηκε σήμερα, διά του εκπροσώπου της Ιεράς Συνόδου, για τί πράγμα λέτε; Για να εκφράσει την οργή του για το αυξημένο ΕΤΑΚ που θα κληθεί να πληρώσει η εκκλησία λόγω της έκτακτης εισφοράς. Ε τί να πούμε πια...

Έλα Χριστέ και Παναγιά...

Posted via email from olympianspirit's posterous

1 σχόλιο:

John είπε...

Δηλαδή να κάνει συλλαλυτηρια για τη μακεδωνια κυρίσοντας το μίσος τον φανατισμο όπως οι υποκριτές θεοσεβουμενοι ανθιμοι χριστόδουλοι κτλ.
Ο Χριστός υπήρξε σεμνός ταπεινός ενοτικός γεμάτος αγάπη.
Είμαι 22 άθεος αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πως ταυτίζετε τον χριστιανισμο με κράτοι,έθνοι φυλές,ράτσες κτλ.

Ποια είναι τα εθνικά θέματα και τι δουλεια έχει ο χριστος αε αυτά?Οι λαθρομετανάστες?Η Τουρκία ή οι μουσουλμάνοι?Αν είστε χριστιανοί τότε πρέπει να τους θεωρήτε αδέλφια σας..να τους φροντίσετε.Αν πάλι όχι είστε μισάνθρωποι και υποκριτές.

Ξέρω πως έχει γραφτεί η ιστορία...Απλές σκέψεις κάνω