Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Πως στήνεται η μαϊμού αντιπολίτευση με συνταγή... "Βασικού μετόχου".

Γιατί νομίζετε ότι τα Τέμπη εξακολουθούν να είναι κλειστά, η Ελλάδα να παραμένει κομμένη στη μέση αλλά κανείς να μην επιρρίπτει ευθύνες στους Γερμανούς και τους φίλους τους; Δείτε:

1. Ο Ραγκούσης ετοιμάζεται να κάνει ένα τεράστιο ατόπημα που θα το πληρώνουν γενιές και γενιές (ας ελπίσουμε να μην σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ των 400 χρόνων). Βγάζουμε την αποκάλυψη μάλιστα ότι μέρη του νομοσχεδίου υπαγορεύτηκαν από την ...ανθρωπιστική κυβέρνηση του Πακιστάν!
Τι κάνει λοιπόν ο ...Θεός; Κατηγορεί τον Ραγκούση με μία ηλίθια και ανυπόστατη κατηγορία δωροληψίας ενός ...Λάπτοπ (!!) και έπειτα επανέρχεται για να ζητήσει γονυπετής συγνώμη. Με το απαραίτητο λιβάνισμα, για το πόσο καλός είναι ο Ραγκούσης, πόσο κακοί και συκοφάντες είμαστε εμείς (αλήθεια όταν πείραζες Θέμο μου το σπίτι του Ρουσόπουλου με το Photoshop δεν σκέφτηκες εκεί να ζητήσεις συγνώμη;)

Με αυτή την βλακώδη τακτική, πιστεύουν ότι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη... Για τόσο ηλίθιους μας περνούν βλέπετε και δικαιολογημένα.

2. Τα Μπότοξ της Αννούλας που ετοιμάζεται να ρημάξει την Ελληνική παιδεία (ότι είχε απομείνει), ώστε οι Ταλιμπάνουτσεκάδες να μη χρειάζεται να ζορίζονται σαν τον άτυχο Τσενάι μαθαίνοντας τα βρωμοελληνικά μέχρι να έρθει η ώρα να υπηρετήσουν τον θείο Σαμ. Αλλά εμείς, εκεί, στο μπότοξ των 600 Ευρώ. Άντε πάλι η διαψεύσεις, οι συγνώμες και τα σενάρια.

3. Και βέβαια η αμοιβή. ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΟΠΑΠ σε αυτή την ισχυρά αντιπολιτευόμενη εφημερίδα. Σε αυτόν τον κολοσσό της δημοσιογραφίας και του ελεύθερου (όπως ο δρόμος των Τεμπών) πνεύματος. Το Video Blue των εφημερίδων... Τα αγαθά άλλωστε, κόποις κτώνται.

ΥΓ, δεν κάνουμε πλάκα, θεωρούν όντως ότι κάνουν personal PR. Όντως πιστεύουν ότι έτσι θα "επηρεάσουν" το εκλογικό σώμα να δεχτεί τις ασυνάρτητες κυβέρνητικές αποφάσεις, "ηρωοποιώντας" τα πρόσωπα.

Καλά να τα πάθουμε!

Posted via email from olympianspirit's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια: