Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Στο "βαθύ ΠΑΣΟΚ" και ο Ανδρουλάκης


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ …(simatoros)
Αιχμές για τις κυβερνητικές δράσεις άφησε ο βουλευτής Β Αθήνας, Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα… Realnews έκανε λόγο για μετεξέλιξη της κυβέρνησης υπό την πίεση αναγκών σε κυβέρνηση έκτακτης εθνικής ανάγκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε κριτική σε ορισμένα στελέχη που τροφοδοτούσαν με διαρροές τον Τύπο εξωπραγματικές προσδοκίες, ενώ όπως σημειώνει “δεν υπήρχε ούτε σάλιο και έπρεπε να δανειστούμε ακόμα και για τις συντάξεις”.

Αναφερόμενος στα βιογραφικά με την ανοιχτή διαδικασία επιλογής προσώπων, εμφανίστηκε αντίθετος, λέγοντας πως “είναι ωραία ιδέα, αλλά εν μέσω έκτακτης κατάστασης στην οικονομία δεν μπορείς να καθυστερείς 50 ημέρες να βάλεις γραμματέα στον φορολογικό και τελωνειακό μηχανισμό.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί ο κ. Ανδρουλάκης και στο περιβάλλον του πρωθυπουργού, λέγοντας πως ο κ. Παπανδρέου πρέπει να είναι σε εγρήγορση ώστε στο περιβάλλον του να μην υπάρχει ανταγωνισμός για το αφτί του προέδρου και για τη νομή της εξουσίας. Πρότεινε επίσης ο κ. Πάγκαλος να αναλάβει τη θέση του κ. Παμπούκη, αφήνοντας αιχμές για το ρόλο του.
Στα πηγαδάκια της Βουλής, πολλοί είναι εκείνοι οι βουλευτές που γκρινιάζουν για την καθυστέρηση της τοποθέτησης γενικών γραμματέων, μιας και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά “δεν υπογράφεται τίποτα, δεν κουνιέται τίποτα”.

Σχόλιο: Στο "βαθύ ΠΑΣΟΚ" και ο Ανδρουλάκης

Νάσος

Posted via email from olympianspirit's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια: