Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Οι αδιαφανείς σχέσεις Κεφαλαίου - εξουσίας και η εκμετάλλευση των πολιτικών συστημάτων


by Henry Makow, Ph.D. 


Σε μετάφραση του Βάκχου


 

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός είναι μια ιδεολογία κοινοκτημοσύνης και υπεράσπισης των εργατών και των φτωχών. Αυτό βέβαια ήταν ένα ψέμα στην πρακτική του εφαρμογή...
Για να είμαστε ακριβής,, ο εφαρμοσμένος σοσιαλισμός κατέληξε να έχει ως βασικό στόχο τη συγκέντρωση του πλούτου και της εξουσίας στα χέρια του καρτέλ των τραπεζιτών μεταμφιέζοντας το ταυτόχρονα σε κρατική οντότητα. ( Η οντότητα αυτή διαχειρίζεται από νοούντες ή αγνούντες συνεργάτες. Όταν η ΕΣΣΔ κατέρρευσε όλος ο εθνικός πλούτος της Ρωσσίας μοιράστηκε μεταξύ των «ολιγαρχών» οι οποίοι ήταν αχυράνθρωποι των μεγαλοτραπεζιτών)

 

Κάθε ιδεολογία που συγκεντρώνει πόρους και εξουσία στα χέρια του «κράτους» είναι μεταλλαγμένος κομμουνισμός.. Αυτές οι ιδεολογίες- σοσιαλισμός, φιλελευθερισμός, φασισμός, νεοσυντηρητισμός, σιωνισμός και φεμινισμός- είναι βιτρίνες, οργανώνονται και χρηματοδοτούνται από το τραπεζικό καρτέλ.

Η ουσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι μεταλλαγμένη κομμουνιστική. Όλα τα γεγονότα της επικαιρότητας είναι σχεδιασμένα για να αυξήσουν την κρατική παρέμβαση και εξουσία. Για παράδειγμα, οι ιοί που μας απειλούν τώρα, είναι σχεδιασμένοι για να μας αναγκάσουν ή να εμβολιαστούμε ή να τεθούμε σε καραντίνα. Είναι πειράματα για να δοκιμαστεί, το πόσο πειθήνια οι μάζες δέχονται τον κρατικό έλεγχο. Για αυτό το λόγο έχει σημασία να αντισταθούμε επίμονα. Το αίσθημα μου είναι ότι δεν υφίσταται ιός, αλλά ότι όλο αυτό είναι μια δοκιμή. Είναι φοβερό πάντως, το πώς τα μίντια το παρουσιάζουν ως κάτι τρομερό.

Πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί ενώ οι ΗΠΑ είναι στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης, ο Ομπάμα κοιτά να επεκτείνει πάσι θυσία το σύστημα υγείας και περίθαλψης: Είναι σαν ένας απένταρος να αγοράζει Μερσεντές, αντί να κοιτάξει να πιάσει μια δουλειά. Οι φίλοι μου λένε ότι είναι αντιπερισπασμός. Πάντως ταιριάζει με την προαναφερθείσα επέκταση του παρεβατισμού του κράτους. ( σ.μ.Οι αντιδράσεις στη μεταρύθμιση αυτή εστιάζουν κυρίως στην περικοπή υπάρχουσων παροχών σε αυτούς που ήδη πληρώνουν, μέσω επιτροπών οι οποίες κρίνουν για το αν και ποες παροχές θα δίνονται με ρατσισμό προς τα άτομα τρίτης ηλικίας και στο οτι προβλέπεται περίθαλψη για λαθρομετανάστες που δεν πληρώνουν ένσημα. Το τελευταίο ειδικά στην χώρα μας εφαρμόζεται κατα κόρων και είναι και ένας προφανής λόγος της απαξίας του ΕΣΥ. Άξιο μνείας είναι και η εθνικοποίηση όλων των τοξικών χρηματοπιστωτικών ζημιών που υπέστησαν κερδοσκοπικά ασύδοτα ιδρύματα τύπου Lehmann Brothers, AIG, Washinghton Mutual κ.α. που τώρα καλούνται οι φορολογούμενοι να πληρώσουν. Κάτι σαν τα 28 δις που έδωσε ο Καραμανλής στις δικές μας τράπεζες).

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ( The Red Symphony ) είναι ότι πιο αποκαλυπτικό για την κατάσταση εις την οποία βρίσκεται ο κόσμος μας. Η κόκκινη συμφωνία είναι τα πρακτικά μιας ανάκρισης που έλαβε χώρα το 1938 από τη μυστική αστυνομία του Στάλιν (NKVD). Ανακρινόμενος είναι ο Christian Rakovsky, σοβιετικός Πρέσβης και στενός συνεργάτης του Τρότσκι (πράκτορας του Ροτσίλντ). Το κείμενο υπάρχει εδώ online .Ή εδώ: Des Griffin, Fourth Reich of the Rich.
Γνωστοποίησα το εκρηκτικό αυτό κείμενο στους αναγνώστες μου το 2003.Αφαιρεί κάθε πέπλο από τη μοντέρνα ιστορία και εξηγεί το πραγματικό νόημα της Επανάστασης, της Μασονίας και του Πολέμου. Δεν υπήρχε ποτέ η πρόθεση να διαρρεύσει προς τα έξω. Ο μεταφραστής της ανάκρισης κράτησε παρανόμως ένα αντίγραφο της ανάκρισης το οποίο μετέπειτα διέρρευσε.

Το ανθρώπινο πείραμα εκτίθεται σε κίνδυνο από ιδιωτικά συμφέροντα που έχουν σφετεριστεί την λειτουργία του χρήματος σε κάθε επίπεδο. Η μοντέρνα ιστορία αντικατοπτρίζει την σταδιακή διαδικασία μέσω της οποίας μεταβιβάζεται όλος ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια τους (τραπεζίτες)καταστρέφοντας τον δυτικό πολιτισμό και δημιουργώντας στη θέση του ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος. Το 1938 ο Ρακόβσκυ, μπορούσε να πει ότι όλος ο κόσμος ελέγχεται από το συνδικάτο των Ροτσίλντ που αποτελείτε από τραπεζίτες και τους συμμάχους τους .

Ο Ρακόβσκυ του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Chaim Rakover (Χαΐμ Ρακόβερ), καταδικάστηκε σε θάνατο κατά την διάρκεια του διωγμού της Τροτσκικής φράξιας του κόμματος.

Ο Τρότσκι στην αυτοβιογραφία του (Η ζωή μου) γράφει: «Ο Christian G. Rakovsky... έπαιξε ενεργό ρόλο στις εσωτερικές διεργασίες τεσσάρων Κουμ/κών κομμάτων- Βουλγαρίας, Ρωσίας, Γαλλίας και Ρουμανίας- για να γίνει τελικώς ένας από τους ηγέτες της Σοβιετικής συνομοσπονδίας, ένας από τους ιδρυτές της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Πρόεδρος των Ουκρανών κομισάριων και διπλωματικός ακόλουθος της ΕΣΣΔ στην Αγγλία και την Γαλλία».


Ο Ρακόβσκυ προσπάθησε να πείσει τον ανακριτή του ότι οι τραπεζίτες δημιούργησαν το κομμουνιστικό κράτος σαν «μηχανή απόλυτης εξουσίας» χωρίς ανάλογο προηγούμενο στην ιστορία. Κατά το παρελθόν, για διάφορους λόγους , «υπήρχε πάντα χώρος για ατομική ελευθερία. Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτοί που εν μέρει τώρα εξουσιάζουν τα έθνη και τις κυβερνήσεις, έχουν φιλοδοξία να έχουν απόλυτη εξουσία; Κατάλαβε το, αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουν ακόμα πετύχει . (έμφαση του συγγραφέως)


Μια ολέθρια δύναμη παραλύει την εθνική μας ζωή. Ο Ρακόβσκυ το ονοματίζει: « Φαντάσου ένα μικρό αριθμό ανθρώπων, που έχουν απεριόριστη εξουσία μέσω της κατοχής πραγματικού πλούτου. Θα δεις ότι είναι οι απόλυτοι δικτάτορες του χρηματιστηρίου και της οικονομίας. Αν έχεις αρκετή φαντασία θα δείς την αναρχική τους, την ηθική τους και κοινωνική τους επιρροή, επιρροή επαναστατική...Καταλαβαίνεις τώρα ; »(σ.μ. Είναι τυχαίο οτι στην Ελλάδα λόγω των γεγονότων του Δεκέμβρη θησαύρισε η ΕΚΤ και κάποιοι "πίεζαν για προσφυγή στο ΔΝΤ; Είναι τυχαίο οτι την βεβήλωση της Αθήνας το Δεκέμβριο από ορδές αγνώστου προελεύσεως τηλεκατευθυνόμενων ΟΛΑ τα μίντια την ανέμεναν και την ονόμασαν εξέγερση των νέων;)

«….Δημιούργησαν πιστωτικό χρήμα με σκοπό να φτάσει η προσφορά του κοντά στο άπειρο. Και να του δώσουν την ταχύτητα του ήχου….Είναι αφαίρεση, ένα προϊόν σκέψης ένα ψηφίο, ένας αριθμός, πίστωση, πίστη…(σελ: 245-246)» (σ.μ.Το γεγονός οτι σήμερα επί του συνολικού πλανητικού τζίρου το απτό χρήμα που αλλάζει χέρια, είναι μόλις το 3% -5% του τζίρου αυτού λέει πολλά. Όλο το υπόλοιπο είναι σε ηλεκτρονική μορφή.)

Όπως είναι φυσικό πρέπει να προστατέψουν την πιστωτική τους μονόπολη, μεταφράζοντας της σε μονόπολη επί όλης της εξουσίας και σκέψης. Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι απαραίτητη για να αποτραπεί η οποιαδήποτε χώρα από το να τυπώνει η ίδια το δικό της νόμισμα και να  αποπληρώσει το χρέος της. Αυτή είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη.(σ.μ. Οι μόνες χώρες που τυπώνουν σήμερα το δικό τους χρήμα είναι η Ρωσία, Κίνα, το Ιράν, η Β. Κορέα και μέχρι το 2003 το Ιράκ).

ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ

Το Επαναστατικό Κίνημα το οποίο προσδιορίζει την μοντέρνα ιστορία, ήταν το μέσο που θεσμοθέτησε την εξουσία των τραπεζιτών, καταστρέφοντας την παλαιά τάξη. ( σ.μ. Ο Βάγκνερ είχε πει: οι πιστωτές των βασιλέων έγιναν βασιλείς των πίστεων...)

Ο Μαρξισμός, « προτού να είναι ένα φιλοσοφικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα, είναι μια συνομωσία για την επανάσταση». Ο Ρακόβσκυ χλευάζει τον στοιχειώδη Μαρξισμό…τον δημαγωγικό και λαϊκίστικο που χρησιμεύει στο να ξεγελιούνται οι διανοούμενοι και οι μάζες(238).
Ο Μαρξ ήταν στην μισθοδοσία του Ροτσίλντ για να ξεγελάσει τις μάζες. Ο Ρακόβσκυ λέει ότι ο Μαρξ « μέσα από τα μουστάκια του γελάει με την ανθρωπότητα» (Griffin, 240) Φυσικά ο Μαρξ δεν αναφέρει πουθενά τους Ροτσίλντ.(243).

Σχετικά με τη μασονία : «Κάθε μασονική οργάνωση προσπαθεί να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για τον θρίαμβο της κομμουνιστικής επανάστασης». Αναφέρει ο Ρακόβσκυ που ήταν και ο ίδιος υψηλόβαθμος μασόνος.

Ο στόχος της Επανάστασης προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την πραγματικότητα με όρους που εξυπηρετούν τους τραπεζίτες.

Αυτό προϋποθέτει την προώθηση της υποκειμενικής αλήθειας αντί της αντικειμενικής. Αν ο Λένιν «πιστεύει ότι κάτι είναι αλήθεια», τότε είναι αλήθεια. «Για αυτόν, κάθε πραγματικότητα, κάθε αλήθεια, είναι σχετική μπροστά στην μια και απόλυτη αλήθεια: την επανάσταση».

Με άλλα λόγια το άσπρο είναι μαύρο και το πάνω κάτω. Έτσι ήταν στην ΕΣΣΔ και αυτό γίνεται τώρα σε εμάς. Η αλήθεια και η δικαιοσύνη έχουν αντικατασταθεί από πολιτικά «ντικτάτα» (αυθαίρετες πολιτικές αποφάσεις). Η «πολιτική ορθότητα» ένας μπολσεβίκικος όρος που χρησιμοποιείται ευρέως στον καιρό μας. Φυσικοί όπως ο Steven Jones που ρωτάνε για την 11η Σεπτεμβρίου προτρέπονται σε αναγκαστική σιωπή. Το πρόβλημα με το να μην ασκείται η δικαιοσύνη στους πραγματικούς υπαίτιους είναι ότι αυτοί θα το ξανακάνουν.(σ.μ. Το ίδιο δεν έγινε και εδώ, με τις φωτιές; Μέχρι και ο Χαρδαβέλλας που πασχίζει να μας πείσει για τα πλέον απίθανα πράγματα, έσκιζε τα ιμάτια του θεωρώντας οτι δεν υπήρχαν εμπρηστές το 2007. Το ίδιο και ο Σύριζα και όλοι οι πολιτικοί. Όταν κάτι ψέλλισαν οι της Ν.Δ. Περί ασύμμετρης απειλής όλα τα μέσα τους χλεύασαν). Η ομοφυλοφυλία θεωρείται φυσικό και προωθείται (σ.μ. έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το Βαλλιανάτο να μας λέει για τους γάμους τους)για να εμποδίσει την κοινωνική εξέλιξη και για να καταστραφεί η οικογένεια..

Ο Ρακόβσυ με θαυμασμό λέει ότι « οι πάγκοι που κάθονταν οι λιγδιασμένοι τοκογλύφοι για να συναλλάξουν τα χρήματα τους έχουν μετατραπεί σε ναούς, που στέκουν μεγαλοπρεπώς σε κάθε γωνιά των μεγάλων πόλεων με τις ειδωλολατρικής τεχνοτροπίας κιονοστοιχίες τους, με πλήθη να τις κατακλύζουν … για να καταθέσουν επιμελώς όλα αυτά που κατέχουν στο θεό του χρήματος»
Λέει επίσης ότι το πεντάγραμμο σοβιετικό αστέρι συμβολίζει τους πέντε αδερφούς Ροτσίλντ με τις τράπεζες τους, οι οποίοι κατέχουν κολοσσιαία πλούτη, τα μεγαλύτερα που γνωρίζει ο κόσμος»

«Δεν είναι παράξενο που ο Μάρξ δεν το αναφέρει ποτέ αυτό;» Ρωτά ο Ρακόβσκυ. «Δεν είναι παράξενο ότι κατά την διάρκεια επαναστάσεων ο όχλος, δεν επιτίθεται ποτέ στους τραπεζίτες, στις τράπεζες τους, ή στα παλάτια τους; (σ.μ.. αυτά που καίνε οι επιδοτούμενοι από το κράτος αντιεξουσιαστές είναι ασφαλισμένα, οπότε δεν είναι και καμιά ιδιαίτερη ζημιά για τους ιδιοκτήτες τους).

ΠΟΛΕΜΟΣ

Προσφάτως δημοσιευθέν σκίτσο που απεικονίζει τον Λένιν και τον Χίτλερ να παίζει σκάκι. Ζωγραφίστηκε από τη δασκάλα ζωγραφικής του Χίτλερ το 1909 στη Βιέννη, περίοδο κατά την οποία ο Λένιν βρισκόταν εκεί εξόριστος. Κάτι μυστήρια πράματα....

Ο πόλεμος είναι μέσον με το οποίο οι κεντρικοί τραπεζίτες προωθούν το στόχο τους να επιβάλλουν μια απολυταρχική παγκόσμια κυβέρνηση. Ο Ρακόβσκυ λέει ότι ο Τρότσκι ήταν πίσω από την δολοφονία του Αρχιδούκα Φερδινάνδου που ήταν η σπίθα που πυροδότησε τον Α ΠΠ.

Θυμάται μια φράση της μητέρας των πέντε αδελφών Ροτσίλντ: «Αν ο γιος μου δεν θέλει πόλεμο, τότε δεν θα γίνει πόλεμος. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί ήταν οι διαιτητές του παιχνιδιού, οι άρχοντες της ειρήνης και του πολέμου, αυτοί που ορίζανε, αλλά όχι αυτοκράτορες. Μπορείτε να φανταστείτε τέτοια κοσμική σημαντικότητα ;

Δεν είναι ήδη ο πόλεμος μια επαναστατική λειτουργία ;Η Κομμούνα. Από εκείνο τον καιρό, κάθε πόλεμος είναι ένα βήμα προς τον κομμουνισμό» .

Μετά την δολοφονία του μέλους των Ιλλουμινάτι και υπουργού της δημοκρατίας της Βαϊμάρης Walter Rathenau το 1922 οι Ιλλουμινάτι δίνουν πολιτικές και οικονομικές θέσεις μόνο σε διαμεσολαβητές. Λέει ο Ρακόβσκυ: «Προφανώς σε άτομα εμπιστοσύνης και πιστά, τα οποία είναι εγγυημένα από χίλιες μεριές: Άρα μπορείς να υποθέσεις ότι οι τραπεζικοί και οι πολιτικοί οι οποίοι εκτίθενται στην κοινή θέα –είναι απλά αχυράνθρωποι…. Παρόλο που έχουν υψηλές θέσεις και εμφανίζονται ως οι εμπνευστές και συγγραφείς των σχεδίων τα οποία εκτελούνται». Για σκεφτείτε τον Μπ. Ομπάμα…(σ.μ. και τον Γιωργάκη τη Ντόρα και τους λοιπούς φωστήρες μας!!!)


Το 1938, ο Ρακόβσκυ σκιαγράφησε τρεις λόγους για τον επερχόμενο Β ΠΠ: Ο πρώτος ήταν ότι ο Χίτλερ άρχισε να τυπώνει ο ίδιος το γερμανικό νόμισμα. «Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Πολύ πιο σοβαρό από τις εξωτερικές ασχήμιες και παραμέτρους του Εθνικοσοσιαλισμού.»

Δεύτερον, « ο πλήρως ανεπτυγμένος εθνικισμός στην Ευρώπη είναι εμπόδιο στον Μαρξισμό… η καταστροφή του ευρωπαϊκού εθνικισμού είναι από μόνη της καλός λόγος για πόλεμο

Τέλος, ο Κομμουνισμός δεν μπορεί να θριαμβεύσει παρά μόνον όταν κατατροπωθεί η ζώσα χριστιανική πίστη». Αναφέρεται στην «μόνιμη επανάσταση» που άρχισε όταν γεννήθηκε ο Χριστός , και τους ανασχηματισμούς της Εκκλησίας, που ήταν μερική νίκη διότι διαίρεσε τον Χριστιανισμό. Αυτό υπαινίσσεται και μια φυλετική/θρησκευτική διάσταση της συνομωσίας. (΄σ.μ. είναι πασίγνωστο τι διωγμούς υπέστη η Ρώσικη Ορθοδοξία, αλλά τελικά βγήκε ακόμα πιο δυνατή).

«Ουσιαστικά ,ο Χριστιανισμός είναι ο μόνος πραγματικός εχθρός από την αρχή κάθε πολιτικοοικονομικού φαινόμενου στο αστικό κράτος.. Το Χριστιανικό δόγμα είναι σε θέση να ακυρώνει την επαναστατική προβολή του ουδέτερου Σοβιετικού ή Αθεϊστικού κράτους».(σ.μ. Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου είναι χαρακτηριστικό. Ενώ η εκκλησία δέχτηκε απίστευτη χλεύη, οι πολιτικοί ιθύνοντες και δη οι διαμεσολαβητές έμειναν στο απυρόβλητο. Δεν είναι τυχαίο οτι ενώ το σκάνδαλο έχει σφραγίδα έμπνευσης Πασοκική, αυτοί που την πλήρωσαν ήταν τελικώς οι της ανεπιθύμητης Ν.Δούλας).

Τώρα οι τραπεζίτες προωθούν τον 3ΠΠ ως «την σύγκρουση των πολιτισμών». Απλά αντικαταστήστε παραπάνω την λέξη Χριστιανισμός με την λέξη Ισλάμ και βάλτε τους «χριστιανούς» να κάνουν την δουλειά.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, δεν δημιουργεί απλά μια νέα εξουσία. Δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα, εκτός επαφής με την αλήθεια. Επιστρατεύει λεγεώνες με ξερόλες, καθηγητές και πολιτικάντηδες για να επιβάλλει τις αντιλήψεις της. Αυτοί είναι οι πράκτορες της. Πόση αξιοπιστία μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να έχουν όταν ξέρουν οτι ανά πάσα στιγμή θα χάσουν την δουλειά τους αν εκστομίσουν την αλήθεια; Είναι όλοι τους συνένοχοι στο κουκούλωμα της 11ης Σεπτεμβρίου. Η αλήθεια είναι τελείως υπονομευμένη. Η κυβέρνηση, η εκπαίδευση, η ψυχαγωγία και τα ενημερωτικά κανάλια είναι στα χέρια του τραπεζικού καρτέλ. Ο ιδιωτικός τομέας και αυτός χορεύει στους ρυθμούς που επιβάλλουν οι τράπεζες, τουτέστιν και αυτός ελέγχεται από τις τράπεζες. Το ίδιο ισχύει και για τα περίφημα think tanks, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, επαγγελματικές ομοσπονδίες και μείζονα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μυστικές υπηρεσίες αναφέρονται στους κεντρικούς τραπεζίτες. (σ.μ. Αρκεί να δει σήμερα κανείς ποιοι είναι χορηγοί: ιδρυμάτων όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ, του CDRSEE που είναι πίσω από το άθλιο Ρεπούσιο έκτρωμα,  τηλεοπτικών διαφημίσεων στα κανάλια, λέγε με καρτέλ τραπεζών γάλακτος σιδήρουκλπ. Για τις ΜΚΟ τι να πείς; Αρκεινα δεί κανείς τους χορηγούς των διάφορων ΜΚΟ που ευαγγελίζονται ελληνοτουρκικές φιλίες και άλλα ωραία αλλά και όλους τους αυτοπροσδιοριζόμενους ως φιλάνθρωπους πλουσίους όπως ο Γκαίητς, ο Μπάφφετ, ο Σόρος, οι Ρόκερφέλερ, κ.α.)

Αυτοί και οι συνεργαζόμενες μυστικές οργανώσεις έχουν κεντρικό ρόλο στους μηχανισμούς ελέγχου.

Το άρθρο αυτό(This article) "How the Fed Bought the Economics Profession" δηλαδή πως η Ομοσπονδιακή Τράπεζα αγόρασε το επάγγελμα του οικονομολόγου, είναι ένα περίγραμμα για όλα τα επαγγέλματα.

Ως αποτέλεσμα, η κοινωνία είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει το πραγματικό της πρόβλημα : την σε ανυπόφορο βαθμό συγκέντρωση πλούτου, εξουσίας και πολιτιστικής επιρροής στα χέρια αδίστακτων τραπεζιτών και των προσκυνημένων αχυράνθρωπων τους, οι οποίοι συνομωτούν να μας εξοντώσουν και να μας εξαθλιώσουν. Μας δυσφημίζουν με τον ψευδεπίγραφο αντισημιτισμό που επικαλούνται για όποιον τους κριτικάρει ( σ.μ. κάποτε αντισημίτες ήταν αυτοί που μισούσαν τους Εβραίους, τώρα είναι αυτοί που μισούν οι Εβραίοι), όταν οι πλειοψηφία των Εβραίων εξαπατάται και χειραγωγείται όπως και όλοι οι άλλοι (αν και το υφίστανται σε δυσανάλογο βαθμό με άσχημες επιπτώσεις για τους ίδιους). Υπάρχει πλεόνασμα πρόθυμων λακέδων όλων των εθνικοτήτων που επιθυμούν να υπηρετήσουν τους σατανικούς τραπεζίτες.. Η υπηρεσία αυτή εξάλλου ορίζει και το βαθμό της επιτυχίας σήμερα..

H «ιστορία», είναι ένα ψέμα. Οι πόλεμοι είναι μια απάτη. Τα επίκαιρα γεγονότα είναι ορχηστρωμένα-προσχεδιασμένα. Τα προγράμματα τα πολιτικά εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και όχι αυτούς που μας λένε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ξεσκεπάζουμε και να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας. Δεν με απασχολεί τόσο το θέμα της καταστροφής. Βλέπω τον κόσμο να οδηγείται προς έναν παγκόσμιο φασισμό. Η ανθρωπότητα οδεύει προς ένα κώμα, μια κατάσταση κοινωνικής οπισθοδρόμησης, η οποία βασίζεται σε μια εμμονή με παιχνίδια, τον αθλητισμό, με σχέσεις, με σεξ και λεφτά. Το τελευταίο που θα ήθελαν οι τραπεζίτες θα ήταν τα υποζύγια τους να αρχίσουν να ξυπνάνε.

Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη όσο οι κοινωνίες ελέγχονται από τους κεντρικούς τραπεζίτες.

Αυτό που χρειάζεται, είναι να εθνικοποιηθούν οι κεντρικές τράπεζες, να διαγραφούν τα χρέη που δημιούργησαν οι κεντρικοί τραπεζίτες μόνο και μόνο επειδή τυπώνουν το χρήμα, να διαλυθούν τα καρτέλ, ειδικά αυτά του Χόλυγουντ και των μίντια και να θεσμοθετηθούν αυστηροί κανόνες χρηματοδότησης προεκλογικών εκστρατειών.

Όσο όμως η πλειοψηφία ταυτίζει τα συμφέροντα της με το σημερινό status quo,τα προβλήματα μας θα παραμένουν συστημικά. Και θα παραμένουν.

 

---

Problem-Reaction-Solution
UN Says New Currency Necessary to fix Broken "Confidence Game"   

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΤΟ  "Central Bankers Seek Totalitarian Power"  ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ


 

Posted via email from olympianspirit's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια: