Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Αποκάλυψη Σοκ: Από το Σείριο κατάγονται επιφανείς Έλληνες!

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/3/0/3/135303/erdoghan_eu.jpgΑν το γράφαμε χθες μαζί με το άρθρο θα θεωρούμασταν προκατειλημμένοι. Σήμερα όμως έγινε. Ο Ερντογάν βγήκε ανοιχτά να δηλώσει την ανησυχία του για τα γεγονότα στην Ξινγιάνγκ. Όπου βέβαια οι “φυλετικά καθαροί” Τούρκοι, οι Οϊγκούροι καταπιέζονται από τους κακούς Κινέζους που δεν κάθονται ήσυχα ώστε οι φυλετικά καθαροί Οϊγκούροι να τους σφάξουν. Αυτά υπό το βάρος διαδηλώσεων υπέρ των Οϊγκούρων στην Άγκυρα και σε άλλες πόλεις από Κεμαλικούς Παντουρκιστές.

Για όσους πιθανά δεν το γνωρίζουν, οι Τούρκοι μυστικιστές – φυλετιστές πιστεύουν ότι κατάγονται από το Σείριο. Οι πρώτοι Τούρκοι ήρθαν από τον αστερισμό του Σειρίου και προσγειώθηκαν στην έρημο Γκόμπι, το πλέον αφιλόξενο μέρος του πλανήτη. Οι Οϊγκούροι είναι οι φυλετικά καθαροί Τούρκοι, χωρίς επιμειξίες με άλλους γηγενείς πληθυσμούς.

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι έχουν απόλυτο δίκιο. Εμείς είμαστε οπαδοί του Παντουρανισμού και της Ουράνιας καταγωγής του Τουρκικού φύλου. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται στον πλανήτη και τους Γηγενείς κατοίκους δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση. Τώρα για το Σείριο δεν ξέρουμε αλλά για να το λένε, έτσι θα ναι.

Alavanos-molotovΤο λυπηρό στην υπόθεση είναι η ύπαρξη ηλιθίων Ελληνοφώνων που πιστεύουν ακριβώς τα ίδια με τους Παντουρκιστές. Είναι δηλαδή πατριωτάκια, από τον Σείριο. Και σ’ αυτό συμφωνούμε. Όταν βλέπεις τον Ελληναρά να καίει δάση για να χτίσει, να μολύνει τη θάλασσα που τον ταΐζει, να αδιαφορεί παντελώς για τον πλανήτη, τότε ο Σείριος είναι η μόνη εξήγηση. Ο Μπόμπολας, ο Τρομπούκης, ο Χριστοφοράκος, ο Καραβελας και η οικογένεια του είναι σίγουρα από άλλο πλανήτη. Τον πλανήτη Happy. Με κοινό σκοπό όπως οι Οϊγκούροι, να κατακτήσουν τον πλανήτη. Και να τον κάνουν Γκόμπι ή αλλιώς Σεληνιακό τοπίο. Αν δεν μας πιστεύετε δείτε τα έργα στην Ηλεία.

Υπάρχουν όμως και πολιτικοί από το Σείριο που προσπαθούν μεθοδικά να προασπίσουν τα συμφέροντα του Παντουρκισμού έναντι των Κινέζων. Εξέχουσα μορφή, ο Αλέκος Αλαβάνος. Ο εξωγήινος πυρομανής πολιτικός με τις φλογισμένες ονειρώξεις της Αθήνας του Δεκέμβρη κατά τα πρότυπα του Κεμάλ με τη Σμύρνη το ‘22. Κορυφαία στιγμή: Οι ηδονικές αντιπολιτευτικές δηλώσεις με τα αξέχαστα θαμπωμένα γυαλάκια στα αποκαΐδια της Πελοπονήσου. Αγωνίζεται σθεναρά για τις ιδέες του Παντουρκισμού αντιστεκόμενος στις Κινέζικες επιδιώξεις περί ΟΛΠ κλπ. Σήμα κατατεθέν, η αξέχαστη πορεία στη βουλή ενάντια στη συμφωνία με την Κινεζική Cosco και οι επιτιμητικοί μορφασμοί σε δηλώσει τύπου “δεν θέλουμε China Town στην Ελλάδα”. Αντίθετα θέλουμε Τούρκους στη Θράκη, Τούρκους στα νησιά, Μουτζαχεντίν στην Ομόνοια κλπ.

Αν δεν δείτε άλλη ανάρτηση από το ιστολόγιο, προφανώς θα μας έχουν απαγάγει και εμάς οι “Σείριοι”. Όχι αυτοί με τα κοράνια, οι άλλοι με την βουλευτική ασυλία.

www.olympia.gr

Posted via email from olympianspirit's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια: